Een blog over
coaching.

Lees hieronder mijn verhalen, ervaringen en nieuwtjes op het gebied van loopbaancoaching, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop dat mijn blogs jou inspireren, raken, herkenning geven of net dat zetje geven om te durven doen wat jou raakt!

Veel leesplezier!

Liefs Caroline

Blog

Blogs vol inspiratie

24 januari 2019

Loopbaancoaching is geen quick fix!

Ik ben coach en geen trainer. Als coach reik ik niet de oplossingen aan, maar ik spoor mijn klant aan deze ontdekkingstocht zelf te maken. Dit doe ik met creatieve opdrachten, prikkelende vragen, zonder oordeel èn met zachte toon.
21 januari 2019

“Ik heb de baan,” schreef ze

"Ik heb de baan," schreef ze. De trots is voelbaar door de mail heen. Ik glunder. Wat gun ik het haar. En wat een heerlijk bericht van mijn klant om de week mee te starten.
4 januari 2019

Bye bye 2018!

Het jaar 2018 was voor mij een bijzonder jaar. Een jaar waarin Caroline van Gelder Coaching verder vorm mocht krijgen. Met nieuwe ontmoetingen, waardevolle coachtrajecten en een nieuwe workshop. 2018 stond daarmee in het teken van SAMENWERKEN, maar ook van BEZINNEN.
20 september 2018

Teken je Toekomst!

Het is donker. Het huis is stil. Eigenlijk het tijdstip om nu naar bed te gaan. Maar stiekem vind ik dit moment, het moment dat de nacht aanbreekt en het buiten steeds stiller wordt, het heerlijkst om te schrijven. Jou te schrijven.
9 juli 2018

Als je even niet moedig wilt zijn…. of juist wel!

Caroline, houd nu eens op met je ´durf te doen wat je raakt!´. Ik weet wel dat dit niet mijn droombaan is, maar ik heb gewoon niet de puf om te gaan voor wat me raakt…
25 mei 2018

Teken je happy in je werk!

Gisteravond was ik in gesprek met Chantal Vermeer. De bevlogen, succesvolle en hard werkende ondernemer, illustrator van #shirtsbychantal en offline & online coach van #tekenjetoekomst. Over het combineren van mijn 2 passies coachen en tekenen.

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?

Test