Teamcoaching

Gedoe in je team?
Heb jij een team dat ondanks een flinke dosis kennis en vaardigheden niet lekker loopt. Waarbij het gevoel van samen ver te zoeken is? Wil jij het gedoe in je team nu eens echt aanpakken? Caroline van Gelder Coaching kan je daarbij helpen.

Teamsessies blijven vaak steken op het niveau van vaardigheden en competenties. De onderhuidse irritaties en wensen van het team worden niet uitgesproken. Om als team echt te veranderen is het essentieel om een paar niveaus dieper te gaan. Bewustwording en zelf ervaren zijn hierin de sleutelwoorden.

Teamcoaching bij Caroline van Gelder Coaching
De eerste stap is terug naar de basis. De basis van vertrouwen en kwetsbaar mogen zijn. Mijn rol als teamcoach hierbij is een veilige sfeer creëren, spiegelen, vragen stellen en interventies plegen. Alleen vanuit die kwetsbaarheid kan het team op ontdekkingstocht. Aan de hand van actieve opdrachten letterlijk in beweging komen. Pas door het te ervaren, wordt het eigen en komt het team in beweging. Als coach zeg ik niet hoe het team zijn werk moet doen. Ik begeleid ze om met elkaar die ontdekkingstocht te maken. Alles in een veilige sfeer waarbij relativering en humor zeker niet ontbreken.

Wil jij met je team een blijvende verandering, dan vraagt dit bereidheid en openheid van het hele team. Niet de makkelijkste weg, maar wel de sleutel tot een blijvend succesvol team.

Meer informatie en interesse in een vrijblijvend gesprek met Caroline, klik dan hier.

Caroline van Gelder Coaching in de krant! Lees hieronder de column over teamcoaching uit de Ondernemer van BN De Stem (15 oktober 2016)

Pas door het te ervaren, wordt het eigen en komt een team in beweging.