Ervaringen van klanten.

"Caroline begeleidt je op warme, open en intelligente wijze tijdens je persoonlijke zoektocht naar je eigen drijfveren, gevoelens en talenten. Het heeft me gesterkt in mijn geloof in mezelf en datgene wat ik doe en nog wil bereiken. Ik kijk terug op een coachingstraject waar inzichten, verwonderingen, succesmomentjes en aarzelende eerste stapjes er allemaal mochten zijn."

Leezan, 1-op-1 loopbaancoach traject doorlopen


"Wat de workshop Durf te doen wat je raakt voor mij sterk maakt, is dat hij een goede opbouw heeft van denken naar echte acties, stappen zetten. Ook wordt bij het begin echt even de tijd genomen om te landen. Dat wat er is, mag er zijn. Caroline´s houding is daarbij uitnodigend en rustig."

Marjanne, deelnemer event Durf te doen wat je raakt!


"Ik vond het een leuke en vooral interessante workshop. Heb veel geleerd. Dacht dat ik al goed nagedacht had over het een en ander. Mooi niet! Caroline is erin geslaagd om naar voren te brengen wat ik echt belangrijk vind. En dit ook te uiten."

Aswin, deelnemer event Durf te doen wat je raakt!


"Caroline heeft mij anders naar mijn eigen wereld leren kijken. Geleerd onder de oppervlakte te kijken en daarbij nieuwe invalshoeken kunnen aanreiken. Tenslotte heeft ze mij gestimuleerd te geloven in mijn eigen krachten en daar trots op te zijn. Dit alles met rust, humor, oprechte interesse en onbevooroordeeld."

Mirjam, 1-op-1 loopbaancoach traject doorlopen


"Caroline van Gelder heb ik in de verschillende opleidingen meegemaakt als een enthousiaste en leergierige professional. Zij weet op deskundige wijze loopbaanvragen van cliënten te behandelen. Zij is gemotiveerd om het beste uit mensen te halen. Caroline gaat doelgericht, bedachtzaam en met diepgang te werk!"

Annet Brinkhuis, loopbaanprofesional CMI, Executive coach, Directeur en opleider Annet Brinkhuis Opleidingen


"Ik vond het coachtraject erg leerzaam, interessant en vooral ook verrassend. Er was veel ruimte voor opdrachten en deze zorgden ervoor dat ik meer inzicht heb gekregen in hoe ik dingen aanpak en waarom ik het op een bepaalde manier doe. Bij het bespreken van de opdrachten zorgde Caroline er altijd voor dat ik zelf tot bepaalde inzichten kwam, door veel door te vragen en mij de ruimte te geven om even een paar minuten na te denken. Het mooiste vond ik dat er na een aantal gesprekken een 'rode draad' naar boven kwam. Dit heeft mij erg verrast en ik vond het vooral erg bijzonder hoe Caroline dat naar boven heeft weten te halen. Dat betekent dat ze goed luistert en stuurt en dat is in zo'n traject erg belangrijk. Ook nu gaan elementen uit het traject nog regelmatig door mijn gedachten en kan ik er mijn voordeel mee doen. Wat me erg in de stijl van Caroline heeft aangesproken is de rust die ze uitstraalt. Als je zo intensief moet nadenken over jezelf, is dit erg fijn!"

Renee, 1-op-1 loopbaancoach traject doorlopen


"Caroline wist mij op een prettige manier bewust te maken waardoor ik zelf tot bepaalde (andere) inzichten kwam. De rust die ze uitstraalt en het vertrouwen dat ze mij gaf, vond ik erg prettig. Ik had het gevoel dat ik alles kon en mocht zeggen. Als huiswerk kreeg ik praktijkoefeningen mee. Een daarvan pas ik nog steeds regelmatig toe. Ik ben blij dat ik dit traject bij Caroline doorlopen heb.”

Irma, 1-op-1 loopbaancoach traject doorlopen


"Caroline weet je op je gemak te stellen. Door het stellen van de juiste vragen, maar ook door het afwachten waar nodig, is zij bij mij snel tot de kern gekomen. Het coachtraject voegde zeker wat toe. Ik weet nu waarom ik sommige dingen doe zoals ik ze doe. Hierdoor weet ik ook hoe ik voor mijzelf meer rust kan creëren. En dat is een groot goed."

Monique, 1-op-1 loopbaancoach traject doorlopen


"Ik heb het coachingstraject van Caroline als heel prettig ervaren. Het eerste gesprek voelde meteen al goed en Caroline heeft duidelijk uitgelegd hoe het coachingstraject eruit zou komen te zien. De vragen die Caroline stelde zorgde ervoor dat ik over mezelf moest nadenken en al pratende in de coachingsgesprekken kreeg ik nieuwe en verhelderende inzichten over hoe ik in mijn werk sta. Ik weet nu beter waarom ik bepaalde dingen in mijn werk als moeilijk ervaar, maar vooral weet ik nu beter hoe ik daar mee om kan gaan. Ik heb geleerd om niet alleen te denken, maar ook om op mijn gevoel te vertrouwen. Caroline laat je net een stapje verder denken wat ervoor zorgt dat je dingen op een andere manier kunt bekijken. Ik denk nog regelmatig terug aan de coachingsgesprekken en probeer op die momenten naar mijn gevoel te luisteren. Dit gaat steeds beter, dus voor mij is het coachingstraject waardevol geweest!"

Marlon, 1-op-1 loopbaancoach traject doorlopen


"Bij Caroline heb je een coach die niet zweverig of wollig is. Maar een coach die de juiste vragen stelt en met rust en zonder oordelen je een spiegel voorhoudt. Ze leert je jezelf (her)ontdekken. Hoe het komt wie je bent en waarom dat goed is om te zijn zoals je bent. Door de juiste opdrachten en open gesprekken kom je tot ontdekkingen die je niet alleen kan doen. Hierbij houdt ze je tempo in de gaten en is ze flexibel in de invulling van tijd en onderwerpen die worden ingebracht."

Mirjam, 1-op-1 loopbaancoach traject doorlopen


Ik geloof dat echte verandering alleen dan kan gebeuren wanneer deze uit jezelf komt.